Сергій Дядюшко розповів, як лабораторія Ескулаб піклується про здоров’я кожного українця

Одна з провідних медичних лабораторій Ескулаб – медично-діагностичний заклад міжнародного рівня якості, який має найбільшу кількість відділень на Західній Україні. Окрім того, за словами співзасновника Сергія Дядюшко, Ескулаб піклується й про інших громадян нашої країни. Саме тому, з 2020 року відділення Ескулаб з’явилися і в столиці. 

Сергій Дядюшко вважає, головним завданням лабораторії Ескулаб оперативне та якісне виконання аналізів, які пацієнти можуть здати не тільки у найближчому до дома відділенні, але й у себе вдома чи на роботі. Це дуже зручно, адже не завжди батькам з маленькими дітьми, пацієнтам з гарячкою, вагітним жінкам чи літнім людям буде зручно прийти до лабораторії самостійно. Кожен пацієнт має право на якісний медичний супровід та швидкі лабораторні дослідження. Саме тому лабораторія Ескулаб запустила послугу «Виклик медсестри додому». 

Даний сервіс передбачає взяття біоматеріалу не тільки вдома у пацієнта, але й на роботі, у відділенні лікарні, за містом. Окрім того, замовити виклик медсестри може кожен громадянин України не тільки для себе, але й попіклуватися про найрідніших та найдорожчих людей. Для того щоб замовити виклик медсестри лабораторії Ескулаб додому, пацієнту або вповноваженій особі достатньо заповнити просту та зрозумілу форму на офіційному сайті медичної лабораторії або зателефонувати на гарячу, безкоштовну лінію 0 800 503 680. При зверненні в лабораторію Ескулаб варто повідомити про необхідний вид лабораторних послуг. 

Лабораторія Ескулаб - Виїзд медсестри додому
Лабораторія Ескулаб – Виїзд медсестри додому

Окрім цього варто відзначити наступні переваги послуги «Виклик медичної сестри додому»:

  • Здати біоматериали можуть навіть новонароджені;
  • Всі медсестри лабораторії Ескулаб акуратні та мають великий досвід роботи;
  • Заявки на послугу «Виїзд медсестри додому» приймаються з 8:00 до 21:00;
  • В термінових випадках медсестра приїде для забору матеріалу в день оформлення виклику;
  • Навіть якщо ви викликали медичну сестру для взяття аналізів для декількох членів сім’ї, сплачувати ви будете тільки за 1 виїзд, що дуже зручно та дозволить зекономити сімейний бюджет. 

Окрім того, при заборі біоматеріалу, вам не варто перейматися, про надійність транспортування аналізів. Лабораторія Ескулаб має власний автопарк зі спеціально обладнаними автомобілями, в яких дотримуються всі вимоги та стандарти для правильного та надійного транспортування крові, сечі та інших біоматеріалів.