Автосервіс на колесах – недорога спецтехніка для Вашого бізнесу

Поява автомайстерень на колесах спочатку була на диво, і не всі оцінювали переваги такого сервісу. Але динамічний ритм життя та необхідність швидко реагувати у будь-яких ситуаціях. У кожного водія у дорозі може виникнути непередбачена поломка авто. У такому разі може допомогти лише автомайстерня на колесах, разом із якою на місце виїде бригада спеціалістів та весь необхідний інструмент.

Якщо знадобитися за допомогою фургона можна доставити техніку зі СТО, оскільки комплектація дозволяє розташувати робочий матеріал та обладнання.

Швидкі та
мобільні автомайстерні

У світі прогресивних технологій кожна сфера виробництва підлаштовується під запити клієнтів та суспільства. З появою пересувних ремонтних майстерень водіям не потрібно двічі платити за ремонт авто: транспортування на СТО та безпосередньо ремонт. Проблема, що виникла в дорозі, вирішується відразу на місці – майстри виїжджають на запит автовласника і виконують ремонтні роботи або заміну комплектуючих без потреби транспортування авто.

Багато власників СТО, сервісних центрів та приватних майстрів вважають за краще купити пересувну автомайстерню. Сучасна комплектація такої моделі фургона дозволяє надати наступний перелік послуг:

Заміну коліс, дисків;

Ремонт паливної
системи або ходової;

Буксирування;

Заряджання акумулятора;

Заміну палива,
рідини;

Комп’ютерну
діагностику для подальшого ремонту

Виготовлення автосервісу на колесах – це можливість розширити види послуг стаціонарного СТО та отримати ідеальну комплектацію фургона для роботи. Пересувна майстерня забезпечує транспортування як майстрів, так і обладнання, що суттєво заощаджує витрати як сервісного центру, так і водія. Ціна виготовлення залежатиме від типорозміру фургона, його комплектації, особливостей моделі. Найоптимальнішим та бюджетним варіантом ставати автомайстерня на базі МАЗ. Автосервіс від виробника – вигідно, дешево і надійно.